Луната е в знак Везни  и до 11:04ч се движи

...
Луната е в знак Везни  и до 11:04ч се движи
Коментари Харесай

Ден за веселие и най-доброто време да си устроите малък семеен празник

Луната е в символ Везни  и до 11:04ч се движи на луфт. 

Да се заобикаля започването на значими каузи.

В 11:04ч Луната влиза в символ Скорпион, където ще остане до 21:53ч на 29 март.

Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Когато нашият сателит е в символ Скорпион, тогава стартира времето на смяната. Появява се неконтролируема потребност да измененията всичко, да се откажете от всичко остаряло и скучно и да пуснете нещо ново в живота си: да напуснете работа, да измененията прическата си, да се преместите да живеете в различен дом, в различен град.

Никой не е ваксиниран против потиснатост и меланхолия през този интервал. Хората с нестабилна душeвност и слаби нерви могат да изпитат депресивно или раздразнително положение. А за един разрастващ се духовно човек този интервал ще донесе промяна и преображение. Уязвими стават половите органи. 

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 21:10ч

Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките, забавление и наслада.  Луната освобождава хората от всевъзможни стеснения и комплекси. Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за наслада и забавление. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Весел и положителен ден. Недейте да се обезсърчавате, а също така ще има доста аргументи да се смеете и да се усмихвате. Не се съпротивлявайте на общото положително въодушевление.

В този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате на всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Денят е енергийно кондензиран и тези, които са развити духовно могат да получат откровения и да познаят същинската универсална обич. 

Пасивен ден, обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добър и благополучен. Време за реализиране на вътрешна независимост и наслада от съществуването. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата, на обичани хора. В този ден може да срещнете инцидентно любовта, да се помирите със остарял другар или инцидентно да попаднете на място, където да намерите някой, който ще помогне в работата и бизнеса.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има естетика във всичко. 

Не би трябвало да се напрягате, да нервничите, не живейте по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Междувременно Луната стартира последователно да понижава, тъй че би трябвало да си позволим да се отпуснем малко и да пуснем юздите на самоконтрола.

В този лунен ден е хубаво да се пие алено вино. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и фамилиарност. 

Ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите зародили в този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. 

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. 

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 21:10ч на 27 март до 22:16ч на 28 март

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР